Refibo

Onze waarden

... staan altijd tot uw dienstAlle acties binnen ons bedrijf zijn een reflectie van het waardenmodel van REFIBO.

De continue interactie tussen de vier kernwaarden is reeds jaren de sleutel tot het succes en de waardering door de cliënt voor REFIBO.

Cliëntgericht adviseren en communiceren

Een boekhouder-fiscalist is meer dan een boekhouder alleen, zoveel is zeker. Advies en communicatie zijn twee cruciale aspecten in de relatie tussen REFIBO en haar cliënten.

Kennis delen

Voor REFIBO zijn goed opgeleide en bekwame medewerkers veruit het kostbaarste bezit. Kwalitatief en goedgeluimd personeel is immers cruciaal voor elke organisatie die gezond wil evolueren en groeien.

Betrokkenheid tonen

REFIBO staat eenduidig voor het behartigen van alle zakelijke aspecten die een onderneming ondervindt op het vlak van recht, fiscaliteit en boekhouding. Daarbij gaat de dienstverlening vaak veel verder dan de strikte omlijning van de toegewezen opdracht.

Innovatief handelen

Innovatie is de bron van vooruitgang. Daarom zijn we steeds op zoek naar ideeën en middelen om de werking van ons kantoor te optimaliseren. En dit zowel op intern niveau, als naar de cliënten toe.

Cliëntgericht adviseren en communiceren

Een boekhouder-fiscalist is meer dan enkel een boekhouder en cijferberoeper.
Advies en communicatie zijn twee cruciale aspecten in de relatie tussen u en REFIBO.
Onze cliëntgerichte structuur volgt onze operationele excellente strategie.

REFIBO gelooft in duidelijke communicatie en neemt de tijd om u te adviseren bij het nemen
van belangrijke beslissingen. Daarenboven mag u rekenen op schriftelijk advies. Ook een telefonisch contact kan soms al voldoende zijn om u bepaalde inzichten bij te brengen of
om u bij te staan als collega-ondernemer. Onze ervaring passen we niet alleen toe op uw boekhouding, ook uw bedrijfsbeleid stimuleren we ermee.

Advies gaat uiteraard gepaard met communicatie. U kan steeds terecht bij uw vaste KMO-relatiebeheerder en uw dossierbeheerder. REFIBO lost uw verwachtingen in dankzij onze uitmuntende dossierkennis en werkt kostenefficiënt en tijdsbewust het antwoord van uw complexe vraagstukken uit. Onze vlot bereikbare specialisten helpen u met hun 360° kijk
om nog innovatiever, internationaler, socialer en duurzamer te groeien.

Op onze website kan u terecht voor documentatie omtrent recht, fiscaliteit en boekhouden.
Verder bieden we u boeiende seminaries en leest u via de REFIBO nieuwsbrief maandelijks het laatste nieuws waarvan u als ondernemer op de hoogte moet zijn.