Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge
info@refibo.be
+32 9 223 31 54
ma-vr: 9:00-13:00, 13:30-17:00

Werken bij

Ontdek de voordelen van werken bij REFIBO!

Ben je net als ons ook gebeten door cijfers en letters? Gemotiveerd om in ons team te komen werken? Op zoek naar een ‘wijze’ job met veel afwisseling?

REFIBO kent elk jaar een significante groei. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om deze groei op efficiënte wijze te ondersteunen. Aarzel niet en bekijk onze openstaande vacatures.

Spontane sollicitaties zijn steeds welkom!

Neem contact op

Voordelen van werken bij REFIBO

Werken bij REFIBO biedt tal van voordelen en mogelijkheden, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Jong & dynamisch team

Bij REFIBO kom je in een team van 15 collega’s terecht. Deze mix van jonge en ervaren medewerkers zorgt voor een ideale werksfeer.

Doorgroeimogelijkheden

Iedereen binnen REFIBO kan zich ontplooien, rekening houdend met jouw mogelijkheden en ambitie. Bij ons leer en werk je tegelijkertijd.

Innovatief

REFIBO behoort tot de top van innovatieve accountancy-fiscale kantoren. Artificieel intelligente accountancy en adviesverlening op maat, is de toekomst.

Extraatjes

Dagelijks vers fruit, gratis koffie en soep. Daarnaast krijg je links en rechts ook wel eens een koffiekoek, taartje of zomerse ijsje. Oh ja, ook verjaardagen gaan hier niet zomaar voorbij.

Vlot bereikbaar

De kantoren van REFIBO liggen vlakbij de E17-E40, het station van Gentbrugge, de bus- en tramhalte. Dankzij onze ruime privéparking en beveiligde fietsenstalling kan je ook jouw auto, fiets, brommer of motor makkelijk kwijt.

Jaar ervaring

Medewerkers

Plaats in de sector

Openstaande vacatures

Ben je op zoek naar een leerrijke stage?

REFIBO biedt elk jaar meerdere stageplaatsen in accountancy, zowel in het eerste als tweede semester. Ook voor een ITAA-stage ter vervolmaking van het beroep kan je bij ons terecht.

Bij REFIBO ben je tijdens jouw stage een volwaardig teamlid! Je krijgt een gevarieerd takenpakket met verantwoordelijkheden, maar wees gerust, je staat er niet alleen voor. Dankzij de expertise van jouw stagebegeleider word je vlotjes door jouw stageperiode geloodst. Wie weet blijf je daarna wel als vaste collega?

Zin om aan de slag te gaan als stagiair(e) bij REFIBO? Ben je een enthousiaste en gedreven student(e)? Zend dan snel jouw persoonlijke gegevens, cv en motivatiebrief in via onderstaande knop!

Sollicitatieproces

Solliciteren

Je solliciteert via het sollicitatieformulier op onze website.

CV-analyse

Jouw cv en motivatiebrief worden grondig bekeken.

Telefonisch contact

Je wordt door ons opgebeld om een afspraak op kantoor vast te leggen.

Persoonlijk gesprek

Je komt langs bij ons op kantoor om elkaar beter te leren kennen. Je vult hierbij ook nog enkele korte testen in.

Positief verlopen?

Welkom! Indien de testen en het gesprek goed verlopen zijn, doen wij jou een contractvoorstel. Je mag jezelf tot het REFIBO-team rekenen!

FAQ

Indien je vragen hebt of meer informatie wenst kan je terecht bij bij Isabel Van den Dorpe via vacature@refibo.be.

Je kan solliciteren op de vacature in kwestie via onze vacaturepagina. Klik op de vacature in kwestie en vervolgens op de knop “Solliciteer hier”. Hier kan je het contactformulier invullen voor de desbetreffende functie. Gelieve naast jouw voor- en achternaam ook jouw adres, geslacht, e-mailadres en jouw CV achter te laten. Een korte toelichting of motivering meegeven is ook aangeraden. Wij contacteren je zo snel mogelijk.

Indien je geen vacature vindt die bij jou past, geen nood. Je kan spontaan solliciteren via de knop “Neem contact op” op onze jobpagina. Wij nemen vervolgens contact met jou op om jouw carrièremogelijkheden bij REFIBO te bespreken.

Wij proberen jouw sollicitatie zo snel mogelijk te behandelen. Je mag een antwoord verwachten binnen 2 à 3 werkdagen, al kan dit naargelang de drukte iets langer duren.

De sollicitatieprocedure bij REFIBO duurt gemiddeld 1 week. Hoe het volledige sollicitatieproces eruit ziet kan je hierboven terugvinden.

De minimumduur voor een stage bij REFIBO is 3 maanden.