Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge
info@refibo.be
+32 9 223 31 54
ma-vr: 9:00-13:00, 13:30-17:00

Fit ondernemen doe je samen

Het is zover! Deel 11 van de meer dan cijfers en letters reeks is uit!

Herontdek uw passie voor het ondernemen!

Een eigen onderneming beginnen, het vraagt veel professioneel inzicht in complexe domeinen gaande van recht tot fiscaliteit en boekhouding. En ondanks dat u ongetwijfeld op de hoogte bent van de laatste wijzigingen binnen het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen, met uw ogen dicht btw-aangiftes indient en een expert bent op vlak van de fiscaliteit over uw Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ), zou u zich ongetwijfeld veel liever voor de volle 100 procent willen focussen op uw onderneming.

De maatschappelijke, administratieve en financiële verantwoordelijkheid die u als ondernemer hebt staat nooit stil. Ondernemen in een constant veranderende omgeving biedt uiteraard weinig perspectief op zekerheid en kan de routine van uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten grondig verstoren. Een correcte, gestroomlijnde behandeling van uw administratieve en financiële taken is een enorme luxe die u niet zomaar mag laten voorbijgaan.

De auteurs

Marc Van den Dorpe
Erebestuurder

Fiscaal accountant ITAA 11.261.700 – Oprichter REFIBO – Vaste spreker REFIBO-academy – Mentor voor startende en gevestigde ondernemers

Isabel Van den Dorpe
Bestuurder

Gecertificeerd fiscaal accountant ITAA 11.261.696 Vaste spreker REFIBO-academy

Schrijf u hier in om uw exemplaar te bemachtigen

Het adres waarop u het boek wenst te ontvangen

De complete handleiding voor ondernemers

Interne audit en controle

Hoe bouwt u een bedrijfscultuur op die als hefboom dient voor uw onderneming?

De REFIBO lijst voor aftrekbare kosten 2022

Optimaliseer de fiscale en administratieve afhandeling van uw kosten met de nieuwste editie van de REFIBO lijst voor aftrekbare kosten 2022.  Per kostensoort wordt de aftrekbaarheid in de inkomstenbelasting behandeld samen met de aftrekbare btw.

Zakelijk zekerheidsrecht

Zakelijk zekerheidsrecht en de zakelijke rechten, tot in de puntjes uitgelegd! Is de aankoop van een onroerend goed een verstandige keuze voor uw onderneming? Wat met de bijkomende notariskosten, kapitaal- en interestaflossingen van een lening?