Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge
info@refibo.be
+32 9 223 31 54
ma-vr: 9:00-13:00, 13:30-17:00

Over ons

Transparant in alles... ook in onze prijzen

Wie zijn wij?

Leer meer over REFIBO

Aangemoedigd door een voortdurende belangstelling vanuit het bedrijfsleven voor de innoverende kennistechniek is in 1981 een organisatie met accountancy -en fiscale specialisten ontstaan onder de naam REFIBO. Onze kantoren zijn gevestigd in Gent, Deinze en Knokke-Heist, waar er passioneel werd gewerkt vanuit een uitgekiende strategie. REFIBO is het kwaliteitslabel dat u op een hoog kennisniveau REcht, FIscaliteit en BOekhouding garandeert.

Waarom kiezen voor Refibo?

Onze waarden ... de sleutel tot ons succes.

 • Advies & communicatie

  Een gecertificeerd fiscaal accountant is meer dan een historische dataverwerker alleen, zoveel is zeker. Advies en communicatie zijn twee cruciale aspecten in de relatie tussen REFIBO en haar cliënten.

 • Kennismanagement

  Voor REFIBO zijn goed opgeleide en bekwame medewerkers veruit het kostbaarste bezit. Kwalitatief en goedgeluimd personeel is immers cruciaal voor elke organisatie die gezond wil evolueren en groeien.

 • Betrokkenheid

  Wij staan eenduidig voor het behartigen van alle zakelijke aspecten die een onderneming ondervindt. Daarom gaat onze dienstverlening veel verder!

 • Innovatie

  Innovatie is de bron van vooruitgang. Daarom zijn we steeds op zoek naar ideeën en middelen om de werking van ons kantoor te optimaliseren. En dit zowel op intern niveau, als naar de cliënten toe.

Onze tarieven

Uiteraard bepaalt u als cliënt vooraf zelf de invulling van ons werk. Bij de aanvang maakt REFIBO van uw opdracht een doorloopschema op en forecast uw specifieke vragen, wettelijke deadlines en de terugkerende taken via het online ticketingsysteem. De REFIBO-medewerkers verwerken systematisch uw opdrachten en houden continu hun prestaties bij in een dagrapport met specifieke vermelding van de aard van deze prestaties en van de tijd die eraan wordt besteed. U krijgt hiervan een detail als bijlage bij elke maandelijkse factuur.

Zo behoudt u het volledige overzicht over de geleverde diensten. Het ereloon voor de aangerekende prestaties wordt berekend op basis van een uurtarief, de kwalificatie van de medewerker en is inclusief niet-individualiseerbare software. Op uw verzoek kunnen wij ook maandelijks een vast bedrag factureren. In dit geval ontvangt u op het einde van het jaar een afrekening. Zo blijft het REFIBO-facturatiesysteem transparant.

Onze tarieven vanaf 01/04/2024 (excl. btw) volgens de kwalificaties, inclusief niet-individualiseerbare software:

 • Junior accountant

  €64,00/ uur

 • Senior-junior accountant

  €74,00/ uur

 • Senior accountant

  €88,00/ uur

 • Dossierbeheerder

  €118,00/ uur

 • ITAA erkend

  €123,00/ uur

 • Bestuurder

  €140,00/ uur

 • Jurist-studiedienst

  €97,00/ uur

 • Organisatie expert

  €91,00/ uur

 • HR consultant

  €91,00/ uur

 • Business administratie medewerker

  €62,00/ uur

TIA is onze online accountancy-toepassing waardoor u als cliënt zelf kan inloggen in uw boekhouding. Dit zowel om uw bedrijfsrapporten te consulteren als om zelf uw boekhouding (gedeeltelijk) te voeren.  De tarieven hiervoor hangen af van het gebruikte niveau, aantal dossiers en aantal gebruikers: min. € 65,00/maand (excl. btw). Vraag gerust uw offerte aan.

De REFIBO ondernemers

Isabel Van den Dorpe
Bestuurder

Gecertificeerd fiscaal accountant ITAA 11.261.696 Vaste spreker REFIBO-academy

Marc Van den Dorpe
Erebestuurder

Fiscaal accountant ITAA 11.261.700 – Oprichter REFIBO – Vaste spreker REFIBO-academy – Mentor voor startende en gevestigde ondernemers

Interesse? Neem contact met ons op ... wij luisteren graag naar uw verhaal.

Maak afspraak