Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge
info@refibo.be
+32 9 223 31 54
ma-vr: 9:00-13:00, 13:30-17:00

Visie

Onze blik op de ondernemingswereld

Het geheim van succes is vastberadenheid

Elke onderneming dient steeds van en naar de eigen visie toe te werken. Deze zaken in een actieplan omzetten, dat is echter andere koek.

Om u en uw onderneming te begeleiden vanuit haar maatschappelijke, administratieve en financiële verantwoordelijkheid, lost REFIBO samen met u bedrijfsvraagstukken op. REFIBO assisteert u bij uw uitdaging om van uw organisatie een excellente onderneming te maken.

Onze ambitie om met nieuwe business administratie technieken uw onderneming extra toegevoegde financiële en niet-financiële waarde te geven, maakt het verschil. Dankzij de investeringen van REFIBO in ‘innovatieve’ toepassingen en ‘intelligent’ onderzoek verhoogt u uw bedrijfswaarde.

Alle cliëntinteracties bij REFIBO zijn een reflectie van haar waardenmodel. De continue interactie en balans tussen haar vier kernwaarden is reeds jaren de sleutel tot het succes en de waardering door de cliënt voor REFIBO.

Onze waarden tot uw dienst

Kennis delen

REFIBO gelooft in ‘kennis delen is kracht’ in plaats van ‘kennis is macht’. Daarom zijn goed opgeleide en bekwame kenniswerkers veruit het kostbaarste bezit. Wij hechten dan ook veel belang aan kwaliteit, opleiding en coaching van onze kenniswerkers.

Communicatie

REFIBO gelooft in duidelijke communicatie: u kan steeds terecht bij uw vaste contactpersoon en dossierbeheerder. REFIBO lost uw verwachtingen in dankzij onze dossierkennis en werkt kostenefficiënt en tijdsbewust het antwoord van uw complexe vraagstukken uit.

Innovatief handelen op extern niveau

In de stroom van de digitale transformatie investeert REFIBO in de trend van digitale disruptie. Anno 2015 is TIA een mijlpaal van dit onderzoek.

Betrokkenheid tonen

REFIBO behartigt de zakelijke aspecten van uw onderneming op het vlak van recht, fiscaliteit en boekhouding. Daarbij gaat onze dienstverlening vaak veel verder dan de strikte omlijning van de toegewezen opdracht.

Cliëntgericht adviseren

Telefonisch en/of schriftelijk advies kent voor ons weinig tot geen geheimen. We passen onze ervaring toe op uw boekhouding!

Onze cliëntgerichte structuur volgt onze operationele excellente strategie.

Innovatief handelen op intern niveau

REFIBO zet samen met u en haar ‘wijze’ kenniswerkers een business ecosysteem op. Dit business ecosysteem staat in voor het delen van kennis, het verhogen van het onderling vertrouwen en de kracht van de interdisciplinaire samenwerking en de groei in uw business.