Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge
info@refibo.be
+32 9 223 31 54
ma-vr: 9:00-13:00, 13:30-17:00

Goed doel gezocht

Goed doel gezocht

  • On 06/09/2017

REFIBO is op zoek naar lokale goede doelen om meer dan 500 meubels weg te schenken. De gebruikte meubels zijn in goede staat maar nemen te veel plaats in. Onder het motto “van een nood een deugd maken” is de zoektocht naar Gentse goede doelen, vzw’s en andere organisaties gestart.

De zomerperiode betekent voor heel wat bedrijven een rustige periode. Voor een gewaardeerde relatie van REFIBO die onbekend wenst te blijven, staat zomer 2017 in het licht van de grote zomerschoonmaak.

In augustus 2017 blijkt dat er meer dan 500 stuks bruikbaar kantoormeubilair onbenut zijn. De beslissing om een actie te starten is vrij snel gevallen: laten we van de nood een deugd maken en de lokale goede doelen steunen. Zo wordt de overcapaciteit nuttig besteed en winnen alle partijen aan voordeel. Onze rol in het gehele gebeuren is om haar netwerk aan te spreken om zo de zoektocht de vergemakkelijken voor haar relatie.

Heeft u een goed doel, een vzw, een minderbedeelde kennis die kantoormeubilair kan gebruiken? Bureaus, bureaukastjes, kasten, geluidspanelen en uplighters zijn enkele van de meubels te geef. In totaal zijn meer dan 500 items in bruikbare staat te geef.

U vraagt zich misschien af wat het addertje onder het gras is? De enige voorwaarden zijn:

  1. het moet naar een lokaal goed doel gaan of dit nu sociaal of ecologisch is,
  2. de minimum afname is 5 stuks,
  3. het meubilair wordt niet geleverd, het is dus aan de organisatie zelf om op te halen.

Stuur een e-mail, stel uw lokaal goed doel voor en welk meubilair u hiervoor nodig heeft. Wij stellen u met plezier voor aan onze relatie, u tekent een bewijs van ontvangst en dat is het. Proficiat, u bent de nieuwe eigenaar.