Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge
info@refibo.be
+32 9 223 31 54
ma-vr: 9:00-13:00, 13:30-17:00

35 jaar REFIBO, 35 jaar waardering voor u als relatie

35 jaar REFIBO, 35 jaar waardering voor u als relatie

  • On 06/01/2016

In 1981 richt Marc Van den Dorpe het Gentse fiscaal-, boekhoud- en advieskantoor REFIBO op. 35 jaar later biedt REFIBO nog steeds kwalitatieve dienstverlening aan voor starters en kmo’s. Enerzijds dankzij haar vaste waarden, anderzijds dankzij u. REFIBO dankt u voor het vertrouwen en de steun en biedt u graag een nieuwjaarsgeschenk aan.

Het realiseren van onderstaande kernwaarden kan niet zonder het vertrouwen en de steun van gewaardeerde cliënten en relaties. Wij zijn u dankbaar en wij tonen u dit graag. Contacteer ons op info@refibo.be met uw contactgegevens en uw postadres en ontvang vrijblijvend de 7e telg in de boekenreeks van “Meer dan cijfers en letters” en de REFIBO belevingskalender, ontsproten aan de samenwerking met kunstfotograaf Emmanuel De Coster. Laten we 2016 samen goed in zetten.

Sinds haar oprichting steunt REFIBO op 4 pijlers: advies & communicatie, kennismanagement, betrokkenheid en innovatie. Deze kernwaarden zijn de sleutel tot de werking van REFIBO. 2016 vormt hier geen uitzondering op, integendeel: REFIBO trekt de lijn door.

Advies & communicatie. REFIBO wijst iedere cliënt een contactpersoon en dossierbeheerder toe. Een persoonlijke referentie binnen het kantoor die adviseert en een vertrouwenspersoon wordt. Onontbeerlijk daarbij is communicatie en beschikbaarheid. In 2016 gaat REFIBO verder en biedt zij extra adviesverlening 24/24 aan op haar website onder de vorm van antwoorden op veel gestelde vragen.

Kennismanagement. De werknemers maken en vormen een bedrijf. Onze medewerkers zijn dan ook veruit ons kostbaarste goed. Het REFIBO-team bestaat uit gediplomeerde medewerkers met verschillende ervaringsniveaus en erkenningen (BIBF-IAB). Opleiding in de meest recente boekhoudingkundige en fiscale wetgeving en up-to-date blijven met de noden van de cliënt is de norm.

Betrokkenheid. Fiscalist en boekhouder zijn voor onze cliënten is één zaak, een betrokken vertrouwenspersoon zijn, is een andere. REFIBO ijvert naar een coachende rol voor haar cliënten. Diensten zoals bedrijfsadvies, debiteurenopvolging, cijfersimulaties en rapporten spelen een steeds grotere rol. In 2016 wil REFIBO nog meer kennis delen met u.

Innovatie. Innoveren en boekhouden zijn voor velen niet bepaald synoniemen. REFIBO’s voornemen voor 2016 is om u opnieuw het tegendeel te bewijzen. Vanaf begin 2016 bant REFIBO het papier. Dankzij de invoering van de e-factuur, alsook haar vernieuwende digitale dienstverlening. Total Internet Administration (TIA) digitaliseert documenten, boekt deze in zonder menselijke tussenkomst en maakt ze online raadpleegbaar.

Uw REFIBO-team