Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge
info@refibo.be
+32 9 223 31 54
ma-vr: 9:00-13:00, 13:30-17:00

Lunchseminarie

Mobiliteitsbudget - Tips voor bedrijfsleiders van KMO's om meer uit uw zaak te halen - Auteursrechten - E-commerce voor Belgische KMO’s

Omschrijving

Dit lunchseminarie belooft een verrijkende middag te worden waarin we een breed scala aan actuele onderwerpen zullen behandelen die relevant zijn voor u als professional! Laat deze gelegenheid niet voorbijgaan om uw kennis te vergroten, waardevolle inzichten op te doen en te netwerken met gelijkgestemde professionals uit diverse vakgebieden.

U zal waardevolle kennis vergaren over volgende onderwerpen:

  • Mobiliteitsbudget – Vernieuwingen vanaf 2024: Dit omvat een overzicht van de nieuwe regelgeving die in 2024 van kracht is geworden met betrekking tot het mobiliteitsbudget als alternatief voor bedrijfswagens, inclusief belangrijke wijzigingen en hoe deze het mobiliteitsbudget als waardevol instrument binnen arbeidsomgevingen beïnvloeden.
  • Tips voor bedrijfsleiders van KMO’s om meer uit uw zaak te halenHier worden tien waardevolle tips gedeeld om fiscaalvriendelijk geld uit een bedrijf te halen, waaronder strategieën met betrekking tot dividend, liquidatiereserves, kapitaalvermindering, en het gebruik van aanvullend pensioen voor vastgoedaankopen.
  • Auteursrechten – De fiscale strijd omtrent architecturale kunstVersterk uw kennis omtrent de complexiteit van fiscale behandelingen rond architecturale auteursrechten in ons seminarie. Leer praktische tips en cruciale aandachtspunten om valkuilen te vermijden en een gezonde balans te behouden tussen vergoedingen en bezoldigingen.
  • E-commerce voor Belgische KMO’s: Ontdek de tips en tricks voor het succesvol starten en runnen van een webshop, inclusief fiscale compliance en consumentenrechten.
Als een blijk van onze inzet om waarde toe te voegen aan uw organisatie, willen we graag een speciale aanvulling aanbieden aan de deelnemers van het REFIBO-seminarie. We nodigen u uit voor een informeel gesprek van één uur, waarin u vrijelijk uw vragen kunt stellen en met ons gedachten kunt uitwisselen. Gedurende dit persoonlijke consult zullen we uw individuele bedrijfsuitdagingen bespreken en op maat gemaakt advies bieden om uw zakelijke doelen te verwezenlijken.
We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op ons seminarie, waar we gezamenlijk kunnen groeien, leren en verbinden.
Een geïnformeerde ondernemer is er twee waard.
REFIBO voorziet een heerlijke broodjeslunch!

Inschrijven

Praktisch

Datum

23/05/2024

Kostprijs

Gratis

Parking

Voorbehouden parking is voorzien

Tijd

11:45 – 14:00

Locatie

Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge

Agenda

11:45 – ontvangst en lunch

12:15 – aanvang seminarie

13:30 – netwerken

14:00 – einde seminarie

Spreker

Isabel Van den Dorpe
Bestuurder

Gecertificeerd fiscaal accountant ITAA 11.261.696 Vaste spreker REFIBO-academy