Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge
info@refibo.be
+32 9 223 31 54
ma-vr: 9:00-13:00, 13:30-17:00

Update uw digitale agenda!

Update uw digitale agenda!

  • On 01/03/2017

U heeft een vraag of u zoekt een product? Google it. De tijd van uw antwoorden op te zoeken in een encyclopedie is verleden tijd. REFIBO gaat akkoord… maar slechts in beperkte mate. Neem nu e-commerce. Iedereen is bezig met zijn eigen webshop te bouwen maar de regelgeving is vaak onoverzichtelijk en voor interpretatie vatbaar. Het antwoord op uw vragen vinden, is als zoeken naar een naald in een hooiberg. REFIBO helpt u hier graag bij. 

Fit en online. “Uw onderneming: fit en online” is het 9e boek van de REFIBO-reeks “Meer dan cijfers en letters”. Bent u een start-up of wilt u uw onderneming uitbreiden? Het boek biedt u een overzicht met alle nodige informatie over uw mogelijke financieringsmiddelen en hoe u kan digitaliseren. Gaat u een klassieke lening aan bij de bank of is crowdfunding geknipt voor uw financiële situatie en toekomstplannen? Weet u nog niet of u uw producten enkel in België of ook in onze buurlanden gaat aanbieden? Bekijk welke btw-drempels en -voorwaarden in uw situatie gelden.

Startfest. Hoe geraakt u aan dit boek? Bestellen kan uiteraard online via onze website. Echter maken wij ook graag persoonlijk kennis met u. Op donderdag 23 maart 2017 kan u ons vanaf 19 uur bezoeken op de netwerkreceptie van het Startfest en een boek in ontvangst nemen.

Bent u starter? Woon dan zeker de workshop “Maak je klaar voor de bits & bytes” bij. Marc Van den Dorpe komt hier omstreeks 15u15 aan het woord! Inschrijven kan via de website van Stad Gent.

E-commerce uit de doeken. Time is money. Omdat niet iedereen de tijd vindt om een boek van begin tot einde uit te lezen, bieden wij u graag een snel, eenvoudig en kwalitatief alternatief.  Complementair met het boek geeft REFIBO samen met verschillende partners een (gratis) e-commerce seminarie. Zo gaat dit jaar op dinsdag 28 maart 2017 een eerste ontbijtseminarie met Group S door. Alle details kan u vinden op http://refibo.be/seminaries/kleurt-u-met-uw-webshop-binnen-de-wettelijke-lijntjes. U komt alles te weten wat u weten moet op 2,5 uur, inclusief een lekker ontbijt.

Digitale totaalplaatje. E-commerce is slechts één aspect van het digitaal ondernemen. REFIBO vraagt graag uw aandacht voor het totale plaatje. Stel uzelf de volgende vragen:

  • Zijn er blinde vlekken in uw interne communicatie?
  • Heeft u belangrijke documenten zoals diploma’s, attetsen of een kopie van uw identiteitskaart e.d. digitaal staan?
  • Vindt u makkelijk oude facturen terug?
  • Is uw administratie technologisch ondersteund?

Bent u niet zeker van uw antwoord? Kom dan naar de voorstelling van de Totale Intelligente Administratie van REFIBO en Canon tijdens de week van 27 maart 2017. U heeft nog een save the date van ons te goed.

Digitale maand maart. U leest het goed, maart 2017 wordt een drukke digitale maand voor REFIBO en haar stakeholders. Wij houden u graag op de hoogte van alle seminaries en events via onze sociale media, website en nieuwsbrief. Hieronder vindt u een overzicht.

Donderdag 23 maart 2017Startfest.De Krook
Lammerstraat
9000 Gent
Dinsdag 28 maart 2017Kleurt u met uw webshop binnen de wettelijke lijntjes?REFIBO
Kerkstraat 106
9050 Gentbrugge
Week van 27 maart 2017Nacht van de kmo: Totale Intelligente Administratie. 
REFIBO & Canon stellen hun business case voor.
Canon
Kortrijksesteenweg 88
9830 Sint-Martens-Latem